Противникът на Кубрат Пулев – Дерек Чисора, бе подивял от ярост след инцидента при кантара между двамата боксьори, в следствие на който отнесе удар с бутилка в главата. Утре след полунощ в Хамбург двамата излизат в битка за европейската титла при най-тежките в профи бокса.

„Лошо е че хората се карат. И без това си под напрежение, а идва един човек от България и те замеря с бутилка в лицето. Представи си, че това беше стъклена бутилка. Тогава щеше да дойде края на моята кариера, можех да ослепея заради тази тъпотия. Все пак това е боксов мач. Нямам оръжие в мен, дори охрана нямам. Нямам и нужда от охрана, сам се пазя”, заяви развълнуваният англичанин пред БТВ.

„Утре на ринга сме само аз и Пулев. Пожелавам му всичко най-хубаво. Нека най-добрият победи. Аз го харесвам. Не ме разбирайте погрешно – харесвам го. Той е добро момче. Обичам и България. Там е много хубаво", добави претендентът за европейската титла.

"Тия неща, които той прави, тия игрички и циркове на мен не ми влияят. За мен е важно на ринга как ще се представя", бе лаконичният отговор на инцидента на Кубрат Пулев.

"Дерек беше провокиран. Трябва да видя отново на записа какво точно се случи. беше ударен в главата и стана агресивен. В бокса, особено при най-тежките, всичко може да се очаква. Но едва ли някой е подозиран подобно нещо. Всичко беше един спонтанен вулкан от емоции. Сигурен сум, че това не беше шоу от Холивуд. Нямаше и грам преиграване", сподели г Главният мениджър на "Зауерланд" Кристиян Майер.