Жозе Моуриньо е бесен на Манчестър Юнайтед, след като все още не е подписал договор с клуба. Миналият месец таблоидите разпространиха информация, че Специалния е подписал предварителен контракт с "червените дяволи" и е сигурен наследник на Луис Ван Гаал, за когото се смяташе, че ще напусне "Олд Трафорд" година по-рано заради незадоволителни резултати. Официалнито споразумение между двете страни трябваше да бъде обявено на 5 май, но това така и не се случи. Според предварителните информации, ако не се стигне до официална договорка до тази дата, специалистът ще вземе 5 милиона евро компенсация.

Последните резултати на Юнайтед обаче са накарали ръководството да преосмисли намеренията си, а на този етап се чака края на сезона, тъй като клубът ще играе финал за ФА Къп срещу Кристъл Палас на 21 май, а и все още има теоретични шансове да измести градския съперник Сити от четвъртата позиция, даваща право на участие в Шампионската лига. Луис Ван Гаал все още се радва на добро отношение в Управителния съвет, който е на път да го остави да изпълни договора си.

Според "Дейли Мейл" Моуриньо нямал намерение да чака цяла година клубът на мечтите му да го покани. Припомня се, че португалецът се изказа миналия месец, че е отворен на преговори с всеки клуб, а дали ще поеме нов отбор - ще стане ясно това лято.

 

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!