Изненадите за впечатляващия бенефисен спектакъл на легендата Владимир Николов не спират да се увеличават. На супершоуто тази неделя официалният водещ и DJ на българските национали Теди Джорджо ще бъде част от волейболния празник в „Арена Армеец“. Както повелява традицията на всички срещи на „лъвовете“ в България, така и сега той неизменно ще подгрява публиката по време на титаничния сблъсък.

Всички почитатели на волейбола у нас ще станат свидетели и на още една специална изненада. Едни от най-големите техни любимци - Валентин и Георги Братоеви, също ще се включат в бенефисния спектакъл . Двамата братя, които никой не може да разпознае без екипите им с номера 1 и 10, освен че ще станат част от „Тима на звездите“, ще се превъплътят в нетипична за тях роля. Каква ще бъде тя, остава да разберем по време на шоуто тази неделя...

Както вече беше обявено, другите изненади в бенефиса „Моята игра“ ще бъдат българския Франк Синатра - Васил Петров и уникалната танцова дръм формация „Вакали“, които ще наелектризират атмосферата в „Арена Армеец“. А един от зрителите ще си тръгне с чисто нов автомобил SUV Great Wall H6 и това няма да бъде всичко – много от подготвените изненади ще останат скрити до самото шоу.

Бенефисният мач „Моята игра“ е на 8 май 2016 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 18:00 часа. Билети за звездното събитие търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 60 лв.

Всичко за събитието може да следите и в официалното facebook събитие – Моята Игра - Бенефисен мач на Владо Николов - 8 Май 2016 .