Феновете на ЦСКА може да получат и 35 000 билета за финала за Купата на България срещу Монтана на 24 май. Това заяви главният мениджър на ПФЛ Атанас Караиванов, успокоявайки истерията по ценните хартийки, от които за 2 дни бяха продадени 10 000 броя.

"Феновете на ЦСКА могат да купят, колкото пожелаят билети, стига да им стигне капацитетът. Монтана и нямат решение за бройката билети, зависи и от буферните зони. Няма да има проблем и за 35 хил. билета за ЦСКА", заяви Караиванов пред Диема Спорт

"Нормално е феновете на "червените да са изнервени, но виждам, че любовта към отбора е голяма. Цените са съобразени с разходите и това не трябваше да е тема на обществена дискусия", добави той.

 Главният мениджър на ПФЛ подчерта, че през последните три години билетите в Бургас и Ловеч са били по 12 лв., като е имало и пропуски по 30 лв. "Миналата година Левски изкупи първи тези билети, ако ще дори двойно и тройно. Хората не трябва да се подвеждат", разкри Караиванов, подчертавайки, че 10 лв. не е скъпа цена.

"Пазим едни три сектора, които бяха заявени предварително, но ако ги пуснем, ще се изкупят. Този мач показва, че интересът към футбола е жив", каза още той. 

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!