След като борецът Николай Паслар стана изпълнителен директор на ЦСКА, в клуба се напълниха и с началници шофьори. Последното решение за уволнението на Александър Тодоров е гласувано от никому непознат Надзорен съвет, който се оказа пълен с таксиджии. Георги Барзов е личен шофьор на клубния бос (по документи) Ивайло Манджуков. Друг гласувал член на НС е Стоян Йорданов. Същият е популярен като Стоян Канзаса, работи като таксиметров шофьор в голяма компания и също е близък до Манджуков - младши, пише "7 дни спорт".

Любопитното е, че с гласовете на шофьорите е назначен не само борецът Николай Паслар, но и друг интересен член на Управителния съвет на ЦСКА. Става въпрос за Тодор Тодоров. Той е по-известен като Тошко Жълтицата от Биримирци и работи в таксиметровата компания на Канзаса. Тодоров е приближен до един от акционерите - Милко Георгиев.

Интересното е, че документите за надзорния съвет, изключил Александър Тородов, са с дата 26 април, вторник. Според мнозина на "Армията" решението за преврата е взето в четвъртък.

Както е известно, Гриша Ганчев и екипът му се ядосаха на Александър Тодоров, задето пусна писма за участие на тима в "А" група и Лига Европа. Този ход е част от оздравителния план на Васил Божков. Това изнерви страшно сегашното ръководство на ЦСКА, което предпочита клубът да мине през фалит.

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!