Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал се закани на Лестър преди сблъсъка между двата тима от 36-ия кръг на английската Висша лига в неделя от 16:05 часа българско време. „Лисиците” се нуждаят от само 3 точки, за да си гарантират първата в 132-годишната си история шампионска титла, но Ван Гаал обеща, че те няма да спечелят дори една точка при визитата си на „Олд Трафорд”.

„Трябва да ги победим, защото още сме в играта за четвъртото място. Не можем да им позволим да станат шампиони този уикенд на „Олд Трафорд“. Предполагам, че те ще вземат титлата седмица по-късно“, коментира Ван Гаал.

„Играчите, с които разполагам в момента, не са свикнали да бъдат шампиони. Не смятам, че Матео Дармиан е бил такъв, нито пък Давид де Хеа. Мемфис Депай беше шампион миналия сезон (б.р. с ПСВ Айндховен в холандската Ередивизи. Нямам много такива футболисти”, каза още 64-годишният специалист.

„Рууни и Карик са били шампиони много пъти, но винаги трябва да оценяваш ситуацията, в която отборът се намира. Намираме се в преходен период и сега се борим за класиране в Шампионската лига. Оставаме и в битката за ФА Къп. Трябва да се борим за нещо и ще го направим“, завърши холандецът.

  Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!