Треньорът на Пирин Наджи Шесной за пореден път избухна срещу съдийството на мач на своя отбор. Специалистът смята, че реферът Таско Тасков е бил основната причина днес "орлетата" да не победят Ботев в Пловдив. Двата тима врътнаха драматично 2:2 на "Коматево", а главният съдия отмени гол на благоевградчани в началото на мача заради спорна засада. Косоварят изрази и претенции и за фаула, след който домакините поведоха в резултата две минути преди края на редовното време.

"Ще говоря накратко, трудно е да кажеш истината тук в България. Казах преди мача, че сме като арабски кон и поисках да вземем 9 точки от последните 3 мача. Дотук загубихме 4 точки. През първото полувреме не показахме кой знае какво в офанзивен план. Тогава Ботев беше много по-добър отбор и ни вкараха секунди преди почивката, защото заслужаваха. Не бива да забравяме, че ни спряха обаче и голова атака със засада, която я нямаше. Хем нямаше засада, хем Тасев получи жълт картон", коментира Шенсой.

"Ние Имахме и план А, и план В, и план С за този мач. През второто полувреме взехме инициативата, започнахме да правим положения и вкарахме. После пак отпаднахме и имаше едни 10 минути, в които ни беше трудно. Трябва да се каже обаче: нямаше фаул за прекия свободен удар, от който Неделев – един прекрасен футболист – вкара. Тук излизат напред съдиите. Правят се сметки на наш гръб. Седнали са на една маса и правят сметки. Много е трудно да ги намериш кои са тези хора. Правят си сметките, но забравят, че има Господ, има правда. Щеше да е абсолютна неправда Пирин да загуби днес. Имаше един съдия, който буташе Пирин да загуби. Не философствам, има запис, гледайте. Нека се види... Филмът беше страшен, все едно е от Хичкок", завърши ядосаният Шенсой.

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!