Нападателят на Партизан Валери Божинов направи уточнение по повод интервюто си от вчера в Сърбия, в което избра „гробарите“ пред феновете на Левски.

"В България за мен има едни фенове. Това са феновете на Левски. Аз мисля, че съм го показал и доказал на хората, които трябва. Те знаят кое ми е на сърцето. Това, което казах тук е напълно нормално. Аз играя за Партизан, хората ми плащат заплатата и се боря за този клуб. За мен има два отбора. В България е Левски, а тук е този, в който играя. Тук съм за „гробарите“. Не мога да предам два отбора – Левски и този, в който играя в момента. Помагал съм много на феновете на Левски, защото те ми показаха какво означава синята идея“, коментира пред "Дарик" радио и "Гонг" нападателят на Партизан.

"Преди да пристигна на „Герена“, не бях играл никъде в България. Благодарение на Христо Йовов се върнах във футбола. Този човек ми подаде ръка, той беше основна фигура при привличането ми в Левски. Никога няма да забравя това. После се запознах с много фенове, запознах се с хората от Сектор "Б". Това, което направиха тези хора за юбилея на клуба, не може да се забрави никога. Други хора не могат да направят подобен празник“, добави Божинов.