Юрген Клоп демонстрира джентълменство, след като Ливърпул разгроми като гост с 6:0 последния във Висшата лига Астън Вила. Германецът бе въодушевен от най-резултатната си победа, откакто е начело на "мърсисайдци", но уважи противника.

"Вкарвахме голове в точните моменти. 2:0 на почивката бе добър резултат, въпреки че преди седмица пропиляхме преднина от два гола. Това е един от най-добрите резултати на почивката в света", сподели Клоп.

"Във втората част вкарахме още голове и победихме с 6:0. Не се случва често в живота на един треньор в последните 20 минути просто да се наслаждава на мача. Това бе резултат за душата, за класирането и за нашата голова разлика. Всичко бе перфектно, но не трябва да пеем песни или нещо подобно. Трябва да покажем уважение към Астън Вила - един велик клуб, който се намира в трудна ситуация. Това бе добър ден за нас и много тежък за Астън Вила", добави германецът.

Той допълни, че е доволен от завръщането на Даниел Стъридж, но подчерта, че отборът му не може да разчита на ключови играчи като Адам Лалана, Лукаш Лейва и Мартин Шкъртел.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!