Майката на юношата на Левски Дарин Тодоров обяви пред БЛИЦ СПОРТ, че е готова да поеме грижите и над Павел Головодов и братчето му.

Борбената жена от Шумен е впечатлена от намерението на Павката да помогне за лечението на сина й. Както вече стана ясно, талантът от ЦСКА ще дари част от сумата, която беше събрана по сметката на баща му Георги, който почина, губейки битката с рака. Преди година Головодов и братчето му загубиха и майка си.  

"Не мога да повярвам какво се случва, нямам думи... Разтреперих се като разбрах, че Головодов е решил да ни помогне. Искам да знае, че моята врата е широко отворена за него. Аз съм майка и мога да приема още две деца", обяви Даниела пред БЛИЦ СПОРТ.

"Казвам го честно. Наистина съм много развълнувана, но го мисля това нещо и не го казвам току-така. Вратата ни в Шумен е отворена за тези мили дечица, които първо загубиха майка си, а сега и баща си. Боли ме за Головодов и братчето му. Искам да се чуя с Павел и да му кажа и на него това ми намерение. Знам много добре какво е да си без родители. Аз останах без родители, когато бях на 11 години, бях съвсем сама. Знам какво е да нямаш никой", каза майката на Дарин Тодоров.

"Вратата, душата и сърцето ми са отворени за Головодов независимо дали ще помогне на Дарко или не. Няма да позволя в моето семейство да има някой сам", добави Даниела.