Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев изрази при пристигането на тима в София задоволството си от проведената подготовка в Анталия. Специалистът заяви, че не очаква съдиите да започнат да свирят срещу „сините” под диктовката на БФС, след като от клуба искат оставка на ръководството на централата.

"Оценката ми за подготовката е добра. Разбира се, че има какво още да изчистваме в игрови план, но като цяло свършихме това, което си бяхме поставили за цел. Хубаво е, че не допуснахме загуба, макар резултатите да не са най-важното в този период. Смятам, че отборът е готов за първия мач в Разград. Формата на Лудогорец не ме притеснява. Те са силен отбор от доста време и това не се е променило", сподели Стоев.

"Аз и играчите няма какво да сторим по въпроса с отнетите точки. От нас се иска „Левски” да играе добре и да побеждава", лаконичен беше треньорът за новото класиране в „А” група след изваждането на Литекс.

"Какво имате предвид? Дали заради това да очаквам съдиите да свирят срещу „Левски” ли? Питайте ме директно - не мисля, че това може да се случи и такава голяма организация като БФС да кара подчинена на нея комисия да работи срещу даден клуб. Ако е обратното, ще е много жалко", отговори Стоев на въпрос дали очаква удари под кръста от страна на БФС, след като от „Левски” искат оставки в централата.

За очаквания с голям интерес нигерийски нападател Тунде Адениджи Стоев заяви, че информация може да дават само ръководителите на клуба.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!! 

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "Б" група - ТУК !!!