Ръководството на „Левски” е задвижило процедурата по изваждане на работна виза за Тунде Адениджи, който се съгласи да подсили „сините”. От процедурата за виза зависи кога централният нападател ще пристигне, след като от „Герена“ още преди седмица се договориха с нигерийския клуб Съншайн Старс, съобщава „Труд”. Ако документите се придвижат гладко, Тунде ще бъде най-любопитната фигура при представянето на отбора за пролетния полусезон. „Синьото“ шоу ще е в бившето кино „Левски“ във вторник вечерта..

Все пак, дори да има забавяне с визата на Адениджи, най-късно до края на седмицата търсената от 3 месеца деветка трябва да дойде. „Сините“ имат информация, че Тунде е в добра кондиция и няма необходимост от допълнителна подготовка. Но засега цари неяснота дали може да играе на 21 февруари срещу Лудогорец в Разград.

БЛИЦ СПОРТ вече информира, че заплата на Адениджи ще бъде около 6000 евро. Разкрихме също така, че българин се опитва да провали сигурния трансфер, като съветва 20-годишния нападател да иска огромна заплата от "сините", които ще платят на Съншайн Старс около 180 000 евро.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!! 

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "Б" група - ТУК !!!