Съдът в Брадфорд разкри шокиращи подробности за начина, по който е действал английският национал Адам Джонсън, склонил към секс малолетната привърженичка на Съндърланд.

28-годишният футболист омайвал 15-годишното момиче над месец и накрая се разбрали тя да дойде да си вземе от него екип на Съндърланд с автограф. Годините на момичето не притеснили Джонсън да прави секс с нея. Точно преди да я склони за половия акт, футболистът я накарал да му прати свои голи снимки.

От дома на Джонсън са иззети лаптопи, телефони и други мобилни устройства. От историята на разменяните съобщения е видно, че футболистът е търсил момичето седем пъти за интимни отношения. Той дори проверил в Гугъл каква е възрастта, под която е подсъдно да се прави секс, но и след това не се спрял.

Джонсън твърдеше, че до последно не е знаел на колко години е девойката, но от разкритията става ясно, че това не е така. Заради постъпката му футболистът бе дисциплинарно уволнен от Съндърланд, след като направи признания за вината си.