БФС заплаши със съд представител на Левски, който си е позволил да отправи обидни квалификации по адрес на служетели на централата.

Ръководните органи в родния футбол публикуваха официално съобщение в официалния си сайт, в което директон заявявт намеренията си. В него не се съобщава конкретно име, но по всяка вероятно се отнася до специалиста по спортно право Георги Градев, който по-рано днес нарече служителите "пияни момчета".

Ето какво класи текстът:

„Във  връзка с появилите се в публичното пространство изявления на представители на клубове, ангажирани по делото на ПФК Левски срещу БФС и 9 футболни клуба, Българският футболен съюз категорично заявява, че чрез нито един свой служител не е изнасял и няма намерение да изнася документи от кореспонденцията, свързана с въпросното дело. Подробности от хода на делото станаха достояние на медиите именно чрез въпросните представители на клубове, което е директно нарушение на Кодекса на Арбитражния спортен съд в Лозана, за което съдът бе своевременно информиран и реагира.

В същото време тотално в разрез с добрия тон на нормалната комуникация представител на ПФК Левски продължи да си служи в медиите с обидни квалификации по адрес на Българския футболен съюз и неговите служители. По тази причина ще изследваме всички правни възможности, за да защитим своите права и репутация в съда“, пише ифициалният сайт на БФС.