Ръководството на Левски се събра днес, за да решава важни неща. Едно от тях е бюджетът на клуба за годината. Единият от собствениците на клуба Николай Ангелов излезе по-рано и говори кратко пред медиите: "Колегите продължават да решават важни неща. Едно от тях е бюджетът. Той остава в рамкиете на планираното плюс отпуснатите 1 милион за селекция."

На въпрос Левски иска ли извънреден конгрес в БФС, Ангелов отговори: "Да". Кога ще бъде той - "Сложен въпрос. Необходимо е време в устава, но ще искаме категорично. Заявихме го вече и сега го повтаряме."

На въпрос, Левски готов ли е с кандидатура, единият от босовете каза: "Все още не. Нямаме амбиции в това. По-скоро въпросът, който ние засегнахме, е конфликтът на интереси в Изпълкома. Не бива президентите да бъдат вътре. От там се пораждат много конфликти - с телевизионни права. А и трябва да тръгнем най-после нагоре."

"Ако си спомняте, когато заговорихме за свикване на извънреден конгрес, искането ни бе да съберем собствениците и президентите на клубове. Една от идеите беше да постигнем нов стил, морал, да излезем от тези махленски неща. Ако сега отговоря по махленски стил на Венци Стефанов, например, утре няма да се чудим защо се чупят седалки, защо ни намаляват местата. Не искам да влизам в този стил, черен хайвер, бял хайвер...", завърши Николай Ангелов./БЛИЦ СПОРТ