Треньорът на Левски Стойчо Стоев избра титулярите за двубоя със Спартак (Миява), която е днес от 16:00 часа. Контролата се явява генерална репетиция за срещата с Лудогорец, която е на 21 февруари в Разград.

Стоев залага на играчите, които смята, че са най-подготвени в този момент. Той даде почивка на повечето в мача с Домжале (1:1), а вече намекна, че именно тези, които са титуляри днес, ще бъдат на терена и срещу Лудогорец.

Максимиилан Карнер, Джереми де Ноойер и близнаците Радослав Цонев и Борислав Цонев са аут за срещата със Спартак.

Роман Прохазка ще бъде десен бек, а в центъра продължава обиграването на новата двойка бранители – Александър Александров и Сърджан Лукин. Мехди Бурабия ще застане до Георги Костадинов в центъра на терена, а пред тях ще действа Мигел Бедоя. По крилата са Франсис Нар и Божидар Краев, който ще бъде и играчът под 21 години в мача с Лудогорец. На върха на атаката застава Венцислав Христов, който изненада всички с добрата си физическа форма.

Титулярите на Левски за днес: Боян Йоргачевич, Роман Прохазка, Александър Александров, Сърджан Лукин, Веселин Минев, Георги Костадинов, Мехди Бурабия, Мигел Бедоя, Божидар Краев, Франсис Нар, Венцислав Христов

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!
 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!