Цял отбор футболисти от "Б" група остана на улицата и близо 15-ина играчи са принудени да си търсят нови отбори. БЛИЦ СПОРТ разбра, че Пирин (Разлог) вече се е преместил в София и ще отскача до Разлог само за домакинските мачове от първенството.

Както вече стана ясно, новият благодетел на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров, който е и собственик на Септември (София) и на една от най-продуктивните школи у нас в последните години - ДИТ, се нави да поеме издръжката и на отбора от Разлог.

Треньор на тима стана Николай Митов, който досега водеше Септември. БЛИЦ СПОРТ научи също, че постът му начело на отбора от Югозападната "В" група наследява Христо Арангелов.

Домакът на Пирин (Разлог) става базата на Септември в Драгалевци, където ще се водят тренировките.

Митов ще залага в мачовете от "Б" група предимно на футболисти от досегашния си клуб. Така например вратар на Пирин в "Б" група вече ще бъде Емил Петров, а другите, които ще облекат зеления екип са Николай Николов, Георги Стоичков, Петър Тончев, Александър Манолов, Светослав Диков, Божидар Кацаров, Костадин Аджов, както и синът на Румен Чандъров - талантливият юношески национал Асен Чандъров.

От досегашния състав на Пирин (Разлог) Ники Митов ще се разчита само на трима играчи - Димитър Руйчев, Мартин Газиев и Петър Дебърлиев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "Б" група - ТУК !!!