Тимът от английската Чемпиъншип Фулъм преотстъпи българския национал Николай Бодуров в шампиона на Дания от миналия сезон Митдиланд. 29-годишният защитник ще доиграе сезона в датската Суперлига, след като от началото на кампанията не получаваше кои знае какви шансове за изява в лондонския тим.

Преди повече от седмица Бодуров се размина с трансфер в Колорадо Рапидс, тъй като Фулъм отказа да го пусне срещу минимална сума. Бодуров не е играл за Фулъм от края на август, а от началото на първенството имаше записани едва три участия. Той премина от Литекс във Фулъм през лятото на 2014 година и има регистрирани 41 мача и едно попадение за лондончани само за първенство.

"Бодуров е много солиден защитник, който се представи силно в дебютния си сезон в Англия, но след треньорската смяна във Фулъм загуби титулярното си място. Радваме се, че успяхме да го привлечем. Николай притежава огромен опит с националния отбор на България и съм сигурен, че ще свикне много бързо със стила на игра на нашия отбор", коментира спортният директор на Мидтиланд Клаус Щайнлайн.

В момента Мидтиланд е на трето място в датския елит с 31 точки от 17 изиграни срещи и изостава на четири точки от лидера ФК Копенхаген и на три от втория Олборг.

  124.jpg 123.jpg 126.jpg