Реал (Мадрид) разкара проблемния нападател Денис Черишев, заради чиито натрупани картони за наказание бе изхвърлен служебно от турнира за Купата на Краля. 25-годишният руски национал ще играе под наем във Валенсия до края на сезона, съобщава „Ас”.

Черишев е преминал успешно медицинските тестов на „Местая” и е подписал веднага договора си. Очаква се официално потвърждение от двата клуба за трансфера в близките часове, а нападателят ще бъде представен официално на феновете на „прилепите” утре, когато ще направи и първа тренировка под ръководството на Гари Невил.

може да дебютира за Валенсия още в сряда срещу Барселона в първи мач от полуфиналите на турнира за Купата на Краля. Срещата е от 22:00 часа българско време на „Камп Ноу”. Счита се, че руснакът вече е изтърпял наказанието си за натрупани картони в мача на Реал (Мадрид) срещу Кадис, в който бе пуснат в игра и точно заради това „кралският” клуб бе дисквалифициран от турнира.

В договора на Черишев няма опция за откупуване на правата му след края на сезона, а освен това той няма право да играе срещу Реал (Мадрид) на „Сантяго Бернабеу” в предпоследния кръг на Примера дивисион н 8 май.

  124.jpg 123.jpg 126.jpg