Ливърпул и Уест Хям завършиха 0:0 в мач от 1/16-финалите в турнира за ФА Къп и след десетина дни ще преиграват в Лондон. 

Преди почивката се запомни само един точен удар дело на Камерън Бранегън от домакините, който шутира силно от разстояние, но вратарят Рандолф успя да спаси.

През второто полувреме стражът на Уест Хям се отличи с безпогрешни намеси след шутове на Джо Алън, Жоао Тейшейра, Кристиан Бентеке и Бранегън. Рандолф, който е национал на Ейре, но резерва на испанеца Адриан при "чуковете", тази вечер показа класата си.

Най-спорното положение се случи в 49-ата минута. Тогава Дмитрий Пайе центрира от пряк свободен удар, в наказателното поле настана лека суматоха, в която Стивън Коулкър удари топката два пъти с ръка, но сигнал от страна на съдията Мартин Аткинсън не последва. 

В заключителните минути Ливърпул, в чиито редици имаше доста резерви, опита да не се стигне до преиграване, но нулевото равенство се запази. Въпреки нулевото равенство направи впечатление доброто включване на някои от младите играчи, на които Юрген Клоп гласува доверие - Бранаган, Стюърт и Смит.