Монтана завърши наравно 0:0 с Александрия в първата си контрола от лагера в Алания (Турция). Тимът на Емил Велев пропусна двете най-чисти положения в мача и по този начин се размина с успеха срещу елитния украински отбор, който преди дни загуби с 2:4 от ЦСКА.

В 6-ата минута Анани и в 53-ата Георги Пашов останаха сами срещу вратаря Леванидов, но и в двата случая украинският вратар спаси ударите им, пише "Гонг". Наставникът Емил Велев остави да изиграят пълни 90 минути сами централните защитници Георги Ангелов и Асен Георгиев. Кокала даде шанс да играят повече дошлите на проби Набил и Анани, както и литовският национал Мариус Папшис, който вчера се присъедини към отбора.

Двубоят се игра на терена на хотел „Голд Сити“, а на съседния терен последната си тренировка от лагера в Турция направи ЦСКА.

Следващата контрола на Монтана е на 25 януари срещу румънския Петролул.

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg