Едно объркване отново стана причина за спомени за Казанската афера в "Левски". По време на днешната пресконференция треньорът на "сините" Стойчо Стоев заяви, че Владимир Гаджев напуска, тъй като има предварителен договор от 1 януари. Грешка на езика обаче доведе до изказването на Стоев, че Гаджев има предварителен контракт с Рубин (Казан), а не с Кубан (Краснодар), каквато е истината. Пред БЛИЦ Стойчо Стоев заяви: "И аз съм човек, мога да сбъркам. Имах предвид Кубан, а не Рубин."

Да, но социалните мрежи не спят. Минути след изказването на Стойчо Стоев официалният "Туитър" акаунт на Рубин (Казан) написа "брейкинг нюз" - полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев е подписал договор с Рубин. В следващите минути информацията започна да набира все по-голяма популярност и в "Туитър"-а на Рубин бяха публикувани още "новини" за "трансфера" на Гаджев.

Припомняме, че през есента на 2009 година четирима от "Левски" - Живко Миланов, Дарко Тасевски, Юсуф Рабех и Зе Соарес, бяха пратени уж за трансфер в Рубин (Казан), но впоследствие всичко се оказа измама и до сделка не се стигна. Четиримата пропуснаха дербито с ЦСКА (0:2), а случаят придоби името Казанската афера./БЛИЦ

4_1.jpg