Мъжкият волейболен „Левски“ загуби девети пореден мач в Суперлигата, след като отстъпи на Тетевен Волей с 0:3 (17:25, 15:25, 19:25) в мач от деветия кръг, игран в столичната зала „Христо Ботев“.

Гостите имаха предимство през целия мач. „Сините“ показаха, че са труден противник във втората част, когато бяха равностойни и резултатът вървеше точка за точка до 10:10. В този момент левскарите допуснаха три последователни грешки, а гостите се откъснаха, като второто техническо прекъсване дойде при 16:12 в тяхна полза. Последва втора минисерия и тетевенци поведоха с 19:12, а авансът беше достатъчен за спечелването на частта.

В третия гейм домакините стояха най-добре на игрището, като непрекъснато дишаха във врата на съперника си, но така и не успяха да направят нещо повече. Във важния момент в края на гейма, когато изоставаха само с 2 точки при 19:21 те не успяха да устоят.  Гостите реализираха точкова серия, като оставиха домакините на 19 точки, а с това и взеха чиста победа за 78 минути игра.

С този успех Тетевен Волей записа четвърта победа от началото на сезона, като с пет загуби и 13 точки запазва осмото място във временното класиране. „Левски“ пък продължава да е без победа и заема последното десето място без спечелена точка до сега.