Левадиакос и ПАОК (Солун) завършиха 0:0 в последния мач от 14-ия кръг на гръцката Суперлига. Бившият нападател на „Левски” Валери Домовчийски започна като титуляр за домакините, а Димитър Бербатов бе оставен на резервната скамейка на гостите в началото на срещата.

И двата тима имаха своите шансове да стигнат до попадение, но така и не успяха да преодолеят противниковите отбрани и вратарите – Панагиотис Цинтотас на Левадиакос и Робин Олсен на тима от Солун.

Домовчийски остана на терена до 78-ата минута, когато на негово място в игра се появи Матайос Капсаскис, който не помогна много на съотборниците си да стигнат до трите точки. Бербатов пък се появи на терена за ПАОК в 68-ата минута Стафанос Атанасиадис, но също не успя да бъде достатъчно полезен за евентуален успех на тима от Солун. Бившият играч на "Левски" Гари Родригес бе титуляр за гостите, но бе заменен на почивката от Йоанис Мистакидис.

След равенството Левадиакос се изкачи на седмо място във временното класиране с 19 точки. ПАОК заема четвърта позиция с актив от 23 точки.

Левадиакос - ПАОК 0:0

0.9zPAOK.jpg