Партизан загуби у дома от Аугсбург с 1:3 и отпадна от евротурнирите, след като завърши на трето място в крайното класиране на група „L” в Лига Европа. Българският защитник Иван Бандаловски игра цял мач за домакините, а съотборникът му Валери Божинов изгледа срещата от резервната скамейка.

Абубакар Оумару (11) се възползва от подаване на Йевтович и даде аванс на „гробарите”, но в последните секунди на първата част Джеон-Хо Хон (45+2) изравни след асистенция на Пьотр Троховски. Малко след почивката Пол Верхаег (50) направи обрата пълен след пас на Байер. Така гостите от Германия се нуждаеха от още само едно попадение, за да изпреварят Партизан в крайното класиране, и го постигнаха в самия край чрез Раул Бобадия (89). Аржентинецът се възползва от подаване на Каюби и потопи в скръб феновете на „гробарите”. Партизан завърши мача в намален състав, след като Живкович получи втори жълт и съответно червен картон в 80-ата минута. Сръбският гранд приключи трети в групата след поражението с 9 точки в актива си, колкото събра и Аугсбург. Германският тим зае втората позиция заради по-добрата си голова разлика, след като бе загубил със същия резултат 1:3 от Партизан на свой терен.

В другата среща от групата Атлетик (Билбао) и АЗ Алкмаар завършиха 2:2. Йорис ван Овереем (26) изведе холандския тим напред в резултата, но баските направиха обрат чрез Кике Сола (43) и Микел Сан Хосе (47). В самия край обаче Вилем Янсен (88) донесе точката на АЗ Алкмаар, който завърши на последното място в групата с 4 точки. Атлетик (Билбао) продължава към 1/16-финалите като победител в тази група със събрани 13 точки.

Група "L"
Партизан   - Аугсбург 1:3
1:0 Оумару (11), 1:1 Джеон-Хо Хон (45+2), 1:2 Пол Верхаег (51), Раул Бобадия (89) 
 
Атлетик (Билбао) - АЗ Алкмаар 2:2
0:1 Йорис ван Овереем (26), 1:1 Кике Сола (43), 2:1 Микел Сан Хосе (47), 2:2 Вилем Янсен (88)