Треньорът на Черно море Никола Спасов коментира домакинското равенство 1:1 на тима си срещу Литекс. Ктой обяви, че това е най-добрият домакински мач на „моряците“ през този сезон.

"Поздравявам момчетата, че направиха най-добрия си мач у дома. Първото полувреме беше равностойно, през втората част надиграхме Литекс. Съжалявам, че не спечелихме трите точки. Стана добър и интересен мач, нека има повече такива двубои," заяви Спасов.

"Точките в края на годината са важни. Литекс игра в нова схема, но на нас така ни беше по лесно. Не мога да кажа, че са ни подценили, трябва да питате треньора на Литекс. Те имат много равностойни и качествени футболисти, нормално е, в определени мачове могат да използват различни футболисти.

Лошо стечение на обстоятелствата с контузията на Жиньо. Литекс можеше да ни вкара, ние също можеше да реализираме втори и трети гол. Не трябва да се притесняваме от получаването на голове, трябва ние да вкараме повече. Във всеки мач играем за победа," анализира треньорът на Черно море.

"Иван Колев е добър треньор. Сигурно е имал причина да напусне отбора. Треньорът няма вина, подава си оставката. Не е приятно, когато колеги напускат отборите. Ние зависим от резултатите, шефовете и треньорите имат право да вземат всякакви решения", беше коментарът на Никола Спасов за напускането на треньора на Славия.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016