Българският боксьор Кубрат Пулев влезе в още една роля освен бокса. Преди няколко дни Кобрата показа умения на баскетбол, а сега се превъплъти и в ролята на журналист. "Интервюто" на българина е със съотборника му Джак Кулкай. Двамата ще имат мачове на 5 декември в Хамбург. Пулев ще се бие с американеца Морис Харис в събота вечерта, a германецът ще защитава световната титла в категория лека-средна на WBA срещу непобедения досега австралиец Денис Хоган.

Кобрата успя да извади изключително любопитни факти от своя колега от Зауерланд, като едва не го преби, докато се опитваше да го интервюира. Чувството за хумор на Пулев се прояви в пълния му блясък пред камерата на немския телевизионен гигант SAT1.

Кубрат Пулев
: Много хубава зала.

(В този момент Джак Кулкай, в опит да отговори на Кубрат Пулев, взима микрофона от ръцете му. Това не се харесва на българина и започва да шамаросва през ръцете своя приятел.)

Кубрат Пулев:
Пусни ми микрофона, човече. Чух, че си машина, но пералня машина ли си? Може ли да те питам един личен въпрос?

Кулкай: Да.

Кубрат Пулев: Чух, че имаш по едно момиче в Хамбург, едно в Хановер, едно в Берлин.

Кулкай: Не знам нищо. Откъде знаеш това?

Кубрат Пулев: 100 процента съм сигурен, не съм като някои журналисти, аз съм професионалист.

Кулкай: Имал съм няколко жени.

Кубрат Пулев: Колко?

Кулкай: 18.

Кубрат Пулев: При мен лъжите не минават. Това е SAT1, a не ARD. Не ме лъжи. Ние искаме да чуем цялата истина. Не са 18, повече от 18 са.

Кулкай: 19.

Кубрат Пулев: Добре 19. Сега вече съм доволен.

В края на своето интервю Кубрат Пулев застава сериозно пред камерата и закрива с думите: „Връщаме се в студиото. Чао от мен!“