Общо 7275 лева са получени в сметката на "ЦСКА Акционерите" за два дни. Това разкри Иван Манов пред вестник "Стандарт". До петък вечерта близо 70 дарители са се включили в кампанията за оздравяването на футболния клуб.
 
"ЦСКА Акционерите" си постави амбициозната задача да обедини червената общност и чрез дарения да се съберат 20 млн. лева за три месеца. Акцията има и междинен срок - 1 млн. лева до 20 декември.
"Тази кампания е изцяло спонтанна реакция, извършва се, без да са вложени средства в каквато и да е реклама, без подкрепа от страна на клуба или някакви знакови фигури. Изключително важен е и фактът, че се извършва в момента, в който въпросителни около бъдещето на ЦСКА никнат като гъби след дъжд, хората не знаят на какво и на кого да вярват, обясни Манов.
 
"Интересното е, че за пореден път, но няма да е за последен, отново откликват обикновените хора - тези, които биха лишили семействата си от коледни подаръци, за да помогнат на ЦСКА. От друга страна, т.нар. червени легенди, известните личности, отново се ослушват, което в никакъв случай не е изненада", добави той.
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016
ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА