Новият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри призна, че от страх да не бъде натопен с допинг не е пил дори вода преди сблъсъка си с украинеца Владимир Кличко в събота. Британецът детронира украинеца след победа по точки и отне титлите му в четири различни версии, нанасяйки му първо поражение от 11 години насам.

"Имах достоверна информация от сигурни източници, които ме предупредиха да не пипам нищо в съблекалните, защото може да опитат да ме натопят за допинг. Прибрах се у дома дехидратиран, защото не пих дори вода. Бях толкова притеснен да не се проваля на допинг контрола", сподели Фюри при завръщането си в Англия.

"Те са мошеници, много са добри в измамите. Имаше от всички онези малки трикове, с които опитаха да ме извадят от релси, както се случваше и с други съперници на Кличко в миналото. Но не успяха", допълни Фюри, разказвайки как от лагера на

В договора за мача има клауза за реванш между двамата и Кличко смята да се възползва от нея. "Не мисля, че Кличко може да се справи по-добре. Той ще анализира загубата, защото е умно момче. Но ако иска втори шанс, да го направим. Рунд втори", завърши Фюри.