Треньорът на Славия Иван Колев подаде оставка. Специалистът предприе това си действие след загубата с 0:2 от „Левски”, която е трета поредна в „А” група. Заедно с него си тръгва и помощникът му Ангел Славков. Треньорът на вратарите Радостин Станев е получил предложение от президента на "белите" Венцеслав Стефанов да остане на работа.

"С оглед на последните резултати и бъдещото развитие на отбора старши треньорът Иван Колев подаде оставка. С него напуска и помощникът му Ангел Славков. Президентът Венцеслав Стефанов е предложил на Радостин Станев да продължи работата си като треньор на вратарите. В следващата среща от първенството на „А” група срещу Монтана отборът ще бъде воден от Владимир Иванов-Фугата”, се казва в официалното съобщение на Славия.

Владимир Иванов е бивш футболист на "белите", а в последните години е директор на Детско-юношеската школа, както и помощник-треньор в първия отбор. В предишните сезони Фугата е бил начело на различни юношески формации в академията на Славия. Най-вероятно той ще е временно начело на тима.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016