Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев изрази притеснения от късата резервна скамейка на „сините” и от психическата издръжливост на футболистите. Специалистът говори преди най-старото столично дерби със Славия, което е в неделя от 17:45 часа на „Георги Аспарухов”.

"Притеснява ме късата резервна скамейка. Физически със сигурност ще издържим. Въпросът е дали ще издържим психически. Тежестта пада върху по-малко състезатели и е напълно нормално да се уморяват. Все пак те са нормални хора. Това е единственото ми притеснение. Вижте как стоят нещата в атака. Искам, не искам, нямам опции и едни и същи играят", заяви Стоев.

"Защо да ме притеснява силната игра на Лудогорец срещу Берое? Аз искам да има повече качествени отбори. По този начин и ние ще станем по-силни. Преди време казах, че е по-трудно да се задържим на върха, отколкото да стъпим там", добави треньорът на „Левски”.

"Вярвам, че Йордан Милиев ще се справи в утрешния мач. При него проблемът е игрови, тъй като в последно време няма нужната практика. Нека обаче не забравяме, че той е опитен футболист и вече е минал през „Левски”. Обстановката на "Герена" му е позната. Разбира се, че не е приятно, когато трябва да се лишим от някой от централните си бранители, но трябва да се справим с наличните състезатели", завърши Стоев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016