Дясното крило Свен Андриджето вкара решителната дузпа за Монреал Канейдиънс при победата с 3:2 над Ню Джърси Девилс след дузпи. Това беше четвърти пореден успех за канадския тим, който заличи пасив от два гола във втория период на мача.

Андриджето и нападателят Алекс Галченюк вкараха за Монреал в редовното време, а вратарят на тима Майк Кондън направи 25 спасявания.

Дясното крило Лий Стемпняк и нападателят Адам Енрике бяха точни за „дяволите“. За Енрике това беше 11-и гол от началото на сезона. Кори Шнайдер отрази 25 удара към вратата на Ню Джърси.

Треньорът на Аризона Койотис Дейв Трипет записа своята победа № 500 в НХЛ, след като тимът му се наложи с 3:2 над Калгари Флеймс след продължение. Оливер Екман-Ларсон вкара победното попадение 39,9 секунди преди края на допълнителното време.

Трипет стана едва 22-рият треньор с 500 победи в НХЛ. 229 от тези успехи са начело на тима от Аризона, а останалите са от работата му с Далас Старс.

Мартин Ханзал даде аванс на Койотс в 29-ата секунда на втората третина, а Калгари изравни в края на същата част с гол на защитника Марк Джордано.