Българският нападател Валери Божинов отново се похвали в социалните мрежи след мач на Партизан. Той игра шест минути за „черно-белите“ при победата с 2:1 над АЗ Алкмаар като гост.

След мача от Лига Европа той публикува на профила си в „Инстаграм“ снимка от съблекалнята на сръбския шампион, където е на първа редица и по гащи.

Освен това Божинов последен напусна съблекалнята и беше доста разговорлив пред сръбските медии.

„Заслужихме тази победа. Ако даде Бог, срещу Аугбург също всичко да бъде наред. Излизаме за победа, тъй като ние сме Партизан, въпреки че и една точка ще ни е достатъчна. Това е, което искаме да постигнем – нещо велико за клуба“, коментира Божинов.

„Показахме, че имаме голямо сърце и топки (той не използва тази дума, но моли сръбските медии да заменят оригиналния му израз). Вярвахме в победата, въпреки че и Аугсбург водеше в своя мач. Браво и на Атлетик (Билбао), че игра почтено“, допълни нападателят.

„Когато Бандаловски е на терена нямаме загуба. Той е много добър и може да играе, където си поиска. Сега на Партизан му трябва централен защитник и Иван играе като такъв“, заяви Валери Божинов.

900.jpg