Димитър Бербатов не успя да изпревари Христо Стоичков в класацията за най-резултатен българин в евротурнирите. Бербо не можа да се разпише за ПАОК при нулевото домакинско равенство срещу Габала в мач от Група „С“ на Лига Европа. Така Бербо и Камата продължават да са равни – с по 35 гола.

Изходът от срещата между ПАОК и Габала се обезсмисли, след като по-рано през деня Краснодар победи Борусия (Дортмунд) с 1:0 и по този начин руският тим и „жълто-черните“ се класираха за 1/16-финалите на Лига Европа.

Бербатов започна като титуляр с ПАОК, но в 71-ата минута беше заменен от Янис Мистакидис. Българският нападател демонстрира недоволството си от смяната. Той не отиде да поздрави треньорите и резервите на тима, а направо се отправи към съблекалнята. След това бесен е напуснал стадион "Тумба" и не е изчакал края на двубоя.

„Черно-белите“ доминираха в мача, но не успяха да преодолеят защитата на гостите и вратаря Дмитро Безотосни. Циолис, Сабо, Мак и бившият футболист на „Левски“ Гари Родригес пропуснаха възможности за гол в полза на тима от Солун.