Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов даде интервю за предаването „Преди кръга“ по „Диема Спорт“. Националът коментира актуални теми около тима, националния отбор и личния си живот.

"На всеки се случва да закъснее. Аз си понесох наказанието по клубен правилник. Не мисля, че затова не пазех, ако има нещо друго, трябва да питате Ераносян", коментира Стоянов.

"Скъсах менискус, след което поднових тренировки и вече месец и половина съм напълно здрав. Завърнах се с две чисти мрежи. Отидох в „Б“ група, за да натрупам игрови опит, след контузията. Радвам се, че отново съм под рамката", допълни вратарят.

"Футболистите се успокоиха след треньорската смяна. Георги Дерменджиев е доказан. Натрупа доста опит в Лудогорец, той знае какво трябва да промени в отбора. Ще продължим в този дух и ще продължим да играем все по-добре", каза още националът.

"В защита има какво да се подобрява, от 3 години съм тук, не се славим с много здрава защита. Дойдоха нови хора, надявам се да подобрим още нещата", призна стражът на Лудогорец.

"Очакванията към националния отбор са завишени, но това са ни възможностите. Нямаме един стадион, а 1994 година беше доста далече," заяви Стоянов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016