Проектът на членове­те на новия Управителен съвет Иван Христов и Андрей Арнаудов за интернет телевизия "Левс­ки ТВ" ще стартира на 5 декември. Дотогава трябва да започне да функционира и нов сайт на "сините", пише "Тема спорт". Добрата новина за феновете, че те ще имат възможността да гледат директно всички контроли на тима през зимната пауза. 

"Левски ТВ" е иновативна интернет медия, неизменна част от уебпортала. Видеоканалът ще предлага ексклузивно FULL-HD кад­ри от живота в Левски и събитията зад кулисите, следени от професиона­лен екип. Единствено та­зи телевизия ще излъчва онлайн мачовете на раз­личните възрастови фор­мации от детско-юно­шеската школа на живо до неограничен брой пот­ребители в която и да е точка по света. Още та­зи зима пък феновете на "Левски" ще могат да проследят на живо всички ма­чове от подготовката на футболистите", съоб­щиха от клуба.

През зимата "Левски" ще прове­де два лагера - първият ще бъде в Свиленград, къ­дето ще се наблегне на физическата подготовка на отбора. Вторият ще премине в турския ку­рорт Анталия. Там сини­те ще трябва да срещнат силни съперници в конт­роли, за да изчисти трень­орът Стойчо Стоев игро­вия облик на тима.

От пролетта клубът стартира и програмата "Левски в училище". На регулярен принцип избра­ни футболисти ще посе­щават училища от цяла­та страна, ще играят футбол с децата, ще раз­дават автографи и орга­низират игри за фенски артикули.