Халфът на „Левски” даде интервю за вестник "Марка". В него техничарят сравни „сините” с Реал (Мадрид). Той разкри и как се е стигнало до преминаването му на "Герена". 

"В Испания положението с клуба ми беше много трудно в икономическо отношение, а предложението от „Левски” ми се стори атрактивно. Най-важното за мен беше да продължа да играя. А „Левски” за България е като Реал (Мадрид) за Испания, заяви Бедоя.

Нашият голям съперник беше ЦСКА, но те вече са аматьори. Иначе Левски е играл много пъти в Европа, има уникална история, а публиката му е най-голямата в страната. Както е и в Реал (Мадрид), изискванията тук са огромни. Трябва да сме постоянно на високо ниво и да се борим за всичко.

С ЦСКА е наистина най-специалният мач. Феновете постоянно ни казват, че победата е задължителна в този двубой. Заради сигурността, този мач се играе на Националния стадион и е много красиво, защото половината стадион е син, а другата половина - червен. Има много факли, феновете не спират да пеят. Тази година обаче няма как да ги срещнем, освен ако не се засечем за Купата. За мен ще е прекрасно да се срещнем пак с тях, защото чувството е страхотно, емоцията е много наситена.

Сега мачовете са с Литекс и Лудогорец. С тях се борим, а отначало никой не очакваше да сме на върха. Трудно бележим, но сме много силен отбор. Миналата година изпуснахме целите си, но сега не трябва да го правим.”

 
"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016