Ню Йорк Рейнджърс победи Нешвил с 3:0 и записа девета поредна победа у дома в Националната хокейна лига. Вратарят на Рейнджърс Хенрик Лундквист спаси 31 удара и се превърна в герой за своите. Головете вкараха Рик Неш, Дерек Степан и Кевин Хейс, а успехът е 11-и в последните 12 мача за Рейнджърс. Нюйоркчани имат 34 точки и делят първото място в лигата заедно с Далас и Монреал.

Голове на Трой Брауър и Роби Фабри в последната третина донесоха победата на Сейнт Луис над Бъфало с 2:1. Джейк Алън направи 24 спасявания на вратата и помогна на Сейнт Луис да извоюва втора победа над Бъфало в рамките на една седмица.

Филаделфия спечели с 3:2 след продължение срещу Каролина. Новакът Шейни Гостисбихиър вкара в 24-ата секунда на продължението и донесе едва третата победа на Филаделфия в последните 14 мача. Брейдън Шен и Клод Жиру вкараха другите две попадения за Филаделфия в редовното време.

Вашингтон измъкна трудна победа у дома срещу Едмънтън с 1:0. Дмитрий Орлов отбеляза единствения гол в края на мача, а вратарят на столичани Брейдън Холтби спаси 33 удара.