Каролина Хърикейнс спря серията си от четири поредни домакински загуби в рамките на последните 10 дни, след като се наложи с 4:3 над Лос Анджелис Кингс.

Защитникът Джъстин Фолк вкара два гола при числено предимство. Така той се превърна в лидер на тима по записани точки от началото на сезона, тъй като вече има 15 точки (голове + асистенции) за 20 мача.

Брет Пески и Джеф Скинър също се разписаха за успеха на домакините, а вратарят Кем Уорд завърши с 26 спасявания. Анже Копитар вкара два пъти за „кралете“, а Дъстин Браун се разписа веднъж от дузпа.

Титулярният вратар на Лос Анджелис Джонатан Куик пази през първите две третини и направи 17 спасявания, но допусна четири гола и беше заменен. В последната част пази Йонас Енрот, който отрази и осемте удара към вратата си.

Сан Хосе Шаркс обърна Кълъмбъс Блу Джакетс за успеха с 5:3, въпреки че в началото на третия период изоставаше с два гола в резултата.

Патрик Марлоу даде аванс на „акулите“ с единственото попадение през първата третина, но след това домакините обърнаха с голове на Райън Джохансен, Буун Дженър и Кем Аткинсън.

В последните 14 минути на мача Сан Хосе вкара четири попадения, за да стигне до успеха. Джо Павелски се разписа на два пъти, а по един път вкараха Брент Бърнс и Брендън Дилън.

Вратарят на „акулите“ Алекс Сталък завърши с 28 отразени удара, а колегата му пред рамката на Кълъмбъс Блу Джакетс Сергей Бобровски направи 24 спасявания.