Бившият национал на България и шампион с "Левски" Предраг Пажин съобщи пред БЛИЦ, че вече не е треньор на Локомотив (Мездра). Пажо напуска клуба след победа с 4:2 над Литекс II в мач от 15-ия кръг на "Б" група.

"Подадох оставка и си събрах багажа от Мездра. Изпълних задачата - поех отбора с 3 точки, а го оставям с 15. Днес записахме изразителна победа с 4:2 след хеттрик на Петър Димитров и гол на Георги Какалов. Още преди дни взех решение да си тръгна, подадох молбата за напускане и я приеха", съобщи Пажин пред БЛИЦ.

"Няма пари, това е истината. Не може да се кара само на мускули. Жалко, че така се получава, но разберете, че наистина в тази ситуация не може да се работи. Не виждам смисъл да продължавам, аз искам да се развивам. В Мездра обаче няма почва за развитие, нещата вървят към още по-лошо. Няма мотивация за работа", обясни младият треньор.

"Аз бях всичко - треньор, администратор... много е трудно. В отбора работихме професионално, но извън тренировъчен процес - нямам думи. Треньорите и футболистите не получавахме подкрепа, няма как сами да се оправяме. Да не говорим, че не се плаща. Няма пари, три месеца една стотинка не съм видял. Но не парите са най-важното. Не искам да плюя по никого. Просто раздялата беше неизбежна. Свърших това, за което дойдох в Мездра. Не знам дали ще има и играчи, които напускат. Желая успех на Локомотив (Мездра)", добави Предраг Пажин.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ