ПАОК направи домакинско нулево равенство срещу Панайтоликос в мач от 11 кръг на гръцкото първенство. Димитър Бербатов се завърна в игра за „черно-белите“ след контузия на аддукторите.

Бербо излезе в предни позиции като партньор на капитана Стефанос Атанасиадис. Това е нова формация в схемата на игра на ПАОК, тъй като до момента Игор Тудор никога не беше пускал двамата заедно в игра като титуляри.

Въпреки тази новост ПАОК не успя да се справи със защитата на гостите и записа второ поредно равенство. Бившият играч на „Левски“ Гари Родригес също игра цял мач за „черно-белите“.

По този начин тимът от Солун остана на шесто място в класирането с 16 точки, на една зад АЕК, който има мач по-малко. Панайтоликос излезе на 11-о място с 12 точки.

ПАОК - Панайтоликос 0:0

ПАОК: Гликос, Малезас, Циолис, Скондрас, Кициу jalt.jpg (71-Мистакидис), Каче, Голаса (86-Жайро jalt.jpg), Родригес , Мак, Атанасиадис (55-Пелкас jalt.jpg), Бербатов
Треньор: Игор Тудор

Панайтоликос: Кириакидис, Мартинес, Коусас jalt.jpg,  Папуцоянопулос jalt.jpg (32-Рускуледа jalt.jpg, 90+2-Корстиенс), Мигас, Пауло, Макос, Варда, Вияфанес (79-Кутруманос), Капел, Марковски
Треньор: Янис Мацуракис

Солун, "Тумба"
Съдия: Сидиропулос