Бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей предложи на своите фенове да изберат съперника му за завръщането му на ринга. "Кого биха искали да видят феновете ми в ролята на мой съперник в първия ми мач след 3,5-годишно отсъствие от ринга", попита английският боксьор в своя профил в социалната мрежа "Туитър".

И получи редица отговори, някои от които съвсем сериозни, а други не толкова, като например Одли Харисън, когото той с лекота победи преди много години, или 65-годишния Джо Бъгнър.

Сред най-често споменаваните от боксовите фенове имена са тези на Лукас Браун, Кубрат Пулев, Антъни Джошуа и победителя от боя между Луис Ортис и Брайънт Дженингс.

Припомняме, че след загубата от Владимир Кличко през юли 2011 година Хей излезе на ринга само веднъж. Година по-късно той нокаутира в петия рунд сънародника си Дерек Чисора. След това Дейвид трябваше да се бие с друг свой сънародник - Тайсън Фюри. Битката с настоящия претендент за световната титла обаче пропадна на два пъти заради травми на "Хеймейкъра".