Част от бившите футболисти на ЦСКА, които отскоро отново имат Клуб на ветераните, заявиха позицията си относно бъдещето "червените". След сбирка в четвъртък на стадион "Българска армия" част от тях отсякоха: "Искаме оздравяване на ЦСКА. Това е най-удачният вариант за бъдещето на клуба в момента". В ролята на говорител на ветераните влезе легендарният Аспарух Никодимов. На срещата вчера бяха още Димитър Пенев, Георги Велинов, Методи Деянов, Адалберт Зафиров, Светослав Петров, Емил Бучински и Йордан Йорданов - Жан.

"Ще бъда никой, ако вместо Никодимов се казвам Николов. Всеки един нов ЦСКА ще остави в небитието истинския клуб. Така след 1-2 години, когато ние по-възрастните напуснем този свят, никой няма да се сеща за успехите ни през годините. Според мен ще е убийствено за марката "ЦСКА" клубът да започне следващия сезон от "А" окръжна, вместо от "Б" група, където ще се класира. Знаете ли какво е 5 години елитът на родния футбол да бъде без ЦСКА? Това е прекалено много време. Ще търсим среща с ръководството", каза още Паро, цитиран от "Меридиан Мач".

Припомняме обаче, че преди две години именно Аспарух Никодимов бе в основата на създаване на ново дружество ЦСКА заедно с Димитър Пенев и Стоян Йорданов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА