Тази вечер квалификациите за Евро 2016 във Франция официално приключват. А с тях и поредното мъчително участие на националния ни отбор за мъже. Съперник довечера е Азербайджан. Отбор, който е дошъл в София, за да ни победи. Да ни даде урок не само заради катастрофалното ни представяне, но и заради това, че спечелихме в Баку първия двубой от този квалификационен цикъл.

Все пак ние не сме Италия, както заключи селекционерът на Азербайджан. Лошите резултати на тима принудиха хората да се откажат от тима. Най-смелите прогнози са тази вечер на "Васил Левски" да има поне към 500 зрители. Повечето вероятно ще бъдат приятели и роднини на футболистите.

Очакват се и не малко промени в стартовия състав. Не е изключено измежду титулярите да се появи още някой дебютант. В защита почти сигурно Иво Иванов ще замени контузения Георги Терзиев. Възможно е шанс от първите минути да получи и Антон Карачанаков.



БЪЛГАРИЯ - АЗЕРБАЙДЖАН
Днес от 21:45 часа
, пряко по БНТ
София, ст. "Васил Левски"
Съдия: Томаш Богнар
 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
БЪЛГАРИЯ:
Божидар Митрев, Йордан Минев, Александър Александров, Иво Иванов, Живко Миланов, Антон Карачанаков, Христо Златински, Светослав Дяков, Георги Миланов, Ивелин Попов, Димитър Рангеов
Резерви: Илиев, Макенджиев, Ст. Попов, Иванов, Георгиев, Недялков, Славчев, Костадинов, М. Александров, Неделев, В. Христов, Тонев

АЗЕРБАЙДЖАН: Агаев, Медведев, Абишов, Сагидов, Дашдамиров, Гараев, Исмайлов, Исрафилов, Амиргулиев, Назаров, Гурбанов
Резерви: А. Мадамов, Гулиев, Хаджиев, Джафаров, Мадамов, Назиров, Пашаев, Р. Сагидов, Мирзабеков

Нашата група "Н" за европейските квалификации