Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изглежда притеснен след победата на неговия тим над Септември (София) в мач от 10-ия кръг на Югозападната „В“ група. Тимът от Бистрица спечели само c 1:0, а в края можеше и да се лиши от трите точки. В неделя Витоша гостува на лидера ЦСКА с надежда да му нанесе първо поражение. "Бистришките тигри" също  са без загуба, но имат и едно равенство.

"Ако се представим и срещу ЦСКА по същия начин, нищо добро не ни чака. Победата ни над Септември (София) е заслужена с оглед случилото се на терена. Изпуснахме много положения. Но в края съперникът без проблем можеше да ни вкара. Трябва да сме далеч по-внимателни срещу ЦСКА", предупреди Ангелов, цитиран от „Тема спорт“.

Всички в лагера на тима от Бистрица са амбицирани да спрат победния ход на „червените“, които имат 10 успеха от 10-те мача от началото на шампионата. "Има време до срещата. Вярвам, че ще се подготвим добре", добави Ангелов.

Според запознати Витоша ще играе за сериозни премии срещу „червените“. Очаква се мачът да бъде поверен на елитен съдия. Двубоят на "Българска армия" е в неделя от 14:15 часа и ще се предава пряко по Канал 3.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА