"Пускам в игра срещу ЦСКА най-доброто, с което разполагам", заяви треньорът на Вихрен (Сандански) Стойко Найденов преди мача срещу "армейците" от Югозападната "В" група. Двубоят е в неделя от 15:00 часа и ще бъде предаван директно по Канал 3.

С изключение на оперирания защитник Илиян Митрев, всички останали футболисти от Вихрен бяха на разположение за седмичните занимания на отбора, които се проведоха на Градския стадион. Радващото за наставника Стойко Найденов е, че се завръщат голмайсторът на тима Венцислав Стоянов и железният защитник Илиян Панчев.

"Тежък мач. Всички знаем, че това ни предстои в неделя срещу ЦСКА. Едноличният лидер в Югозападната "В" група, няма нито една загубена точка и дори не е допуснал гол във вратата си. Нашите състезатели са млади и могат само да спечелят, срещайки се на терена с техни колеги, които в досега изиграните двубои показват, че са с две класи над изпречилите им се отбори на терена. В неделя всеки един от нашите момчета могат да се докажат, че не напразно са във възход през настоящото първенство. Последните 5-6 години не сме имали възможност да се срещнем в официален мач срещу най-авторитетния и успял отбор, известен в България и чужбина със своите игри и резултати. Ще подходим с нужното уважение към армейския тим. В никакъв случай няма да има предварително предаване", продължи пред БТА Стойко Найденов.

"Нагласата на всички нас е да отбележим гол, а защо не и голове, и се доберем до успех, нанасяйки първата загуба на ЦСКА в неделя на Градския стадион в Сандански. Ще изиграем най-добрия си мач и ще затрудним максимално ЦСКА като домакини, защото ще излезем на терена с най-добрите футболисти, с които разполагаме", добави треньорът на Вихрен.

Мачът ще бъде ръководен от главния арбитър Петър Доровски с асистенти Георги Минев и Петър Митрев.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА