Румъния изпусна шанс да се класира за европейското първенство по футбол във Франция следващото лято, след като завърши 1:1 у дома с Финландия в последното си домакинство от група „F” на квалификациите. Гостите поведоха с гол на Йоел Поянпало (67), а Румъния стигна до точката в последните секунди с попадение на Овидиу Хобан (90+1). След равенството Румъния остава на второ място в групата със 17 точки, а Финландия е на четвърта позиция с 11 точки и няма дори теоретични шансове за третото място и евентуалкно участие на плейофи.

В същото време Унгария обърна като домакин Фарьорските острови с 2:1 и запази шансовете си за втората позиция. Гостите взеха аванс с гол на Роалдур Якобсен (11), но допуснаха пълен обрат. Точен за успеха на „маджарите” на два пъти бе Даниел Бьоде (63, 71). В последните секунди Грегерсен от гостите получи втори жълт и съответно червен картон. След успеха си Унгария си гарантира третото място в групата, след като вече има 16 точки, но и запазва всички шансове за втората позиция, след като изостава само на точка от Румъния. Фарьорските острови са пети в групата с 6 точки.

В последния кръг Румъния гостува на Фарьорските острови, а Унгария има визита на аутсайдера и пълно разочарования Гърция. Финландия пък ще приеме в протоколен мач класиралия се вече за Евро 2016 тим на Северна Ирландия.

Унгария - Фарьорски острови 2:1
0:1 Роалдур Якобсен (11), 1:1 Даниел Бьоде (63), 2:1 Даниел Бьоде (71)

Румъния - Финландия 1:1
0:1 Йоел Поянпало (67), 1:1 Овидиу Хобан (90+1)