"Ботев" (Враца) тръгва без кадрови проблеми за Велико Търново, където в събота гостува на местния Етър в дербито от 10-ия кръг на Северозападната „В” група. Сблъсъкът беше изтеглен за 14:00 часа и ще се излъчва директно по Канал 3.

Всички футболисти са на разположение на наставника Атанас Джамбазки и той ще може да включи в групата за мача най-доброто, с което разполага.

„Бих искал да сме убедителни не само у дома, но и в срещите навън. Освен победа, друго не ни задоволява, затова ще преследваме трите точки във всеки мач до края на сезона”, допълни Джамбазки.

"Ботев" ще разчита на солидна подкрепа от трибуните на стадион „Ивайло”, тъй като в събота за Велико Търново от Враца потеглят най-малко два автобуса със запалянковци със зелени шалчета.

„Болярите” имат точка повече от "Ботев" преди мача. Техните привърженици също са мотивирани до краен предел.

„Срещата ще покаже кой е по-достойният за „Б“ група отбор. Преди четири години двата тима отново решаваха помежду си кой ще се изкачи в по-горна дивизия, а на стадион „Ивайло“ се стекоха над 6000 зрители. Двубоят на годината за „виолетовите“ е чакан с нетърпение от привържениците, а най-верните фенове се подготвят за истински празник по трибуните! Надяваме се с помощта на 12-ия си играч Етър да завоюва победа и да покаже кой ще е шампион тази година в групата“, обявиха от фенклуба на Етър.