"Спортсклиник Еуровита", чийто управител е Д-р Бисер Бочев се сдоби с акредитация за членството в организацията ФИФА Medical Centres of Excellence. Високото признание важи и за Специализираната болница за активно лечение по травматология, ортопедия и спортна медицина "Проф. Д-р. Димитър Шойлев".

FIFA Medical Centres of Excellence е световна организация на най-елитните медицински центрове за спортна медицина и към момента в нея членуват само 33 клиники в цял свят. 

До получаването на най-високото признание в света на спортната медицина се стигна, след като Българският футболен съюз изпрати придружително писмо в подкрепа на двете кандидатури, а Медицинската комисия на ФИФА прецени, че те покриват изискванията във всички раздели.

Така, не само българските футболисти и спортисти, а и тези от съседните страни ще могат да разчитат на официално признати от Световната футболна централа специалисти, които се занимават с превенция, диагностика, лечение, оперативни намеси и физиотерапия при различни видове травми.