Двама млади треньори бяха привлечени в клубната детско-юношеска школа на „Казанлък Волей – Багира“, съобщиха от ръководството. Шефовете на "розите" взеха на работа Миглена Стрезова и Деян Боюклиев, които ще подпишат тези дни своите договори с клуба.
 
Миглена Стрезова ще работи изцяло за девическото направление в школата на „Казанлък Волей – Багира“. Тя поема детския отбор на казанлъчанки до 10-годишна възраст, както и селекциите при момичетата до 13 и до 15-годишна възраст на "розите".
 
Стрезова е от Плевен, тя е бивша състезателка на "Спартак" /Пл/ ВК "Шумен" и столичния "Локомотив" . Завършила е висшето си образование в НСА, била е треньорка на подраствещи в Плевен, а доскоро е работела като треньор в София - във ВК "Триадица".
 
На Диян Боюклиев пък са поверени селекциите в „Казанлък Волей – Багира“ при момчетата до 15-годишна възлраст, както и отбора на юношите младша възраст на клуба, уточниха от ръководството.
 
Боюклиев е бивш състезател на ЦСКА, „Калиакра“ и „Монтана“, бивш младежки национал на България. Играл е на поста либеро.